De basis van de agenda

Wat kun je met de agenda

Met de agenda kan je gemakkelijk je lessen bijhouden en zien waar je moet zijn op je volgende afspraak.

Een paar basisfuncties

Het agenda overzicht

Je kunt gemakkelijk door de agenda gaan door op de mini agenda daarnaast te klikken. Daarnaast kan je ook gewoon de pijltjes gebruiken naast de datum boven de agenda.

Door op de knop "Vandaag" te drukken kun je gemakkelijk terug naar de huidige week.

De knop "Les inplannen" kan worden gebruikt om een les in te plannen in de huidige week.

Links bij het selectieveld "Week" kan je de weergaven van de agenda veranderen.

Het lichtpaarse gedeelte laat zien welke dag het vandaag is.

Je eerste les inplannen

Een les inplannen

Na het drukken op de knop Les inplannen verschijnt er een formulier. Je kunt hier gemakkelijk kiezen welke categorie en ook het typen.

Daarnaast verschijnt de datum en tijd en het aantal uur.

Bij het veld leerling verschijnen de leerlingen die momenteel actief staan. Als je meer leerlingen wilt toevoegen kan je op het plusje naast het veld klikken. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld theorieles geeft of als je meerdere leerlingen tegelijkertijd rijles geeft.

De ophaallocatie wordt automatisch gezet op het adres van de leerling. Uiteraard kan je ook een ander adres selecteren.

Door op het knopje naast de ophaallocatie klikken. Hier kan je in plaats van een adres een tekstje schrijven. (Bijvoorbeeld op de parkeerplaats bij de sportschool)

Een les bewerken

Je kunt op een evenement klikken om meer informatie te zien. Wil je het evenement bewerken? Druk op de ronde knop en het formulier verschijnt.

Een les bekijken

Het bewerken van het evenement.

Een les bewereken