Interactief te werk gaan

Wat houdt dit in?

Naast de standaard manier van werken kan je ook alles interactief doen. Zo kan je op veel plekken slepen en klikken. Dit zorgt voor een fijne ervaring omdat de app doet wat je verwacht.

Een voorbeeld

Hieronder zie je dat je gemakkelijk kunt slepen om een nieuw evenement te maken. Daarnaast kan je dit ook doen bij het bewerken van een evenement.

Het onthouden van je les

Als je bezig bent met een enenement kan je nog steeds de agenda gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld klikken op een andere dag in de mini agenda en zelfs naar een andere pagina gaan. De Agenda onthoudt wat je aan het doen bent.

Tot slot

Je zult in velen plekken in de app merken dat dingen zo werken. Probeer het uit en klik door de app om zelf patronen te ontdekken die je sneller laten werken.