Mollie

Wat is Mollie?

Met Mollie kunt u gemakkelijk betalingen accepteren van uw leerlingen of organisaties. U kunt met uw mollie account inloggen via PlanPine om uw account te koppelen. Na het koppelen wordt er bij het versturen van een factuur een betaallink meeverzonden. Zo kan een leerling of organisatie gemakkelijk betalen zonder gedoe. Na een betaling staat deze duidelijk bij het factuur in PlanPine.

Mollie Koppeling maken

Heeft u nog geen Mollie account? Deze kunt u hier aanmaken. Account aanmakenopen in new window

Gelukkig is het gemakkelijk om uw mollie account te koppelen met PlanPine.

Ga naar Beheer > Mijn Rijschool > Koppelingen of klik op de link om hier direct te komen. Ga naar koppelingenopen in new window

Druk op de blauw knop. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de Mollie website voor het maken van de koppeling. Geen zorgen, PlanPine Krijgt deze informatie niet te zien.

Mollie Koppeling maken

Verbinding accepteren

U wordt gevraagd om enkele rechten te geven aan PlanPine. Deze zijn nodig zodat de app betaallinks kan genereren met uw Account.

Verbinding accepteren

Koppeling voltooid

Na het koppelen wordt u terug naar PlanPine gestuurd en verschijnt de koppeling in beeld. Als u meerdere profiellen hebt in uw mollie account dan kunt u deze hier selecteren.

Koppeling voltooid

Na het koppelen verschijnt er bij het maken van een Factuur een vinkje. Deze staat standaard aan en kan worden uitgezet als u het factuur toch niet betaalbaar wilt maken met Mollie.

Betaallink versturen

Uw Leerling of de organisatie krijgt nu een knop in de mail om naar de betaling te gaan.

Betaallink

Online betaalportaal

Na het drukken op de link verschijnt er een overzicht met een knop voor het uitvoeren van de betaling.

Online betaalportaal

Tot slot

Na deze stappen heeft u met succes een betaling ontvangen via de Mollie koppeling in PlanPine!