Je eerste leerling aanmaken

Een rijschool is niks zonder zijn leerlingen. Via de gebruikerspagina kan er een leerling aangemaakt worden.

Ga naar Gebruikers > Leerlingen of klik op de link om hier direct te komen. Ga naar leerlingenopen in new window

Op de pagina klik op de knop 'leerling toevoegen'. Een nieuw formulier wordt geopend.

De volgende velden zijn verplicht voor het aanmaken: voornaam, achternaam en e-mailadres. Alle andere velden zijn aanvullend.

Leerling aanmaken

Door op het selectievakje "DriveBuddy account aanmaken" te kliken wordt er automatisch een leerling account aangemaakt. Na het opslaan ontvangt de leerling een welkomstmelding en bovendien zijn automatisch gegenereerde wachtwoord. De leerling kan in zijn omgeving inloggen via de webapplicatieopen in new window of de mobiele app.

Gemakkelijk een adres toevoegen

Bij het invullen van een adres zit een gemakkelijk zoeksysteem. Zo hoef je niet alle velden handmatig in te vullen en zoekt het systeem automatisch het jusite adres.

Leerling aanmaken adres toevoegen