De app voor je leerling

DriveBuddy

Leerlingen kunnen gebruikmaken van de app DriveBuddyopen in new window. Hiermee heb je een fijne en professionele samenwerking met je leerling en is alles voor hun duidelijk.

De app is te downloaden in de Apple App Storeopen in new window of de Android Play Storeopen in new window.

De functies die DriveBuddy biedt.

• Bekijk wanneer de les begint en het ontvangen van notificaties
• Reserveren van een les
• Leskaartjes bekijken
• Facturen bekijken en betalen
• Tegoeden bekijken
• Rijschool informatie bekijken
• Profielfoto uploaden

Account aanmaken voor leerling

Bij de leerlingpagina kan je gemakkelijk een account aanmaken voor DriveBuddy. na het creeren krijgt de leerling een e-mail met daarin waar ze de app kunnen downloaden en hoe ze kunnen inloggen.

Account maken voor leerling