Het hoofdscherm

Nuttige informatie

Leerlingen zien op het hoofdscherm meteen wat hun volgende agendapunt is. Zo komen ze nooit te laat. Daarnaast kunnen ze direct de rijschoolinformatie bekijken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een mail sturen of even bellen.

Hoofdscherm leerling

Alle lessen bekijken

Daarnaast is het ook mogelijk om alle agendapunten te bekijken. Zo zien ze welke lessen ze al hebben gehad en de lessen die nog moeten komen.

Alle lessen bekijken

Les informatie

Na het klikken op een les wordt de lesinforatie getoond. Hier zie je de naam van de instructeur, De datum van de les en ook de ophaallocatie. Als er een leskaartje is ingevuld zal er een knop verschijnen waar deze te zien is.

Informatie van de les